#14 – 5 omiljenih blogova

Pratim dosta blogova, ali ovde su 5 onih koje nikada ne preskačem :

  1. Trla Baba Lan Upadachurech. Pišem jer ne umem da napravim atomsku

Osim ovog savršenog bloga, “Baba” je i autor jedne od mojih najomiljenijih knjiga – Babine bRlogarije. Blog u papirnom izdanju. Teško mi je izdvojiti samo jedan, ali neka bude ovaj.

2. Zelena Soba Moja vrata su uvek otvorena…

FB drugarica izuzetnog stila, od koje sam i saznala za ovaj izazov. Po slobodnom izboru –  prevodilac zvezdanog jezika. Njen blog je poput neba, noćom. Od veoma simpatičnih astroloških pesama, preko poezije, do svakodnevnih razmišljanja na različite teme. Evo jedne baš primerene blogokulturi.

3. Klotfrket  Ovo je lični blog. Jasno vam je da to znači da ću ovde pisati šta ja hoću 😉

Jedan jako rečit prosvetni radnik, koji ima šta da kaže kako na teme svoje profesije (u kojima nema dlake na jeziku) , tako  i van njih  (gde još bolje oplete klot-frket). Uživam u njenim blogovima.

4. Jelica Greganović na B92.net blogu.

Jelica je autorka mnoštva fenomenalnih knjiga, vodi najbolji jutarnji program na svetu, i ima sjajnu FB stranicu. Jedna od onih osoba koju uživate i slušati, i čitati. Briljantan um, divan stil, zanimljive teme. Zaista je teško odvojiti samo jedan, ali neka bude ovaj, godišnjeodmorski.

5. Blog moje Sanjice – Sanjalice u kome, osim dobrih recepata, lepih uspomena, simpatičnih osvrta na svakodnevnicu možete pročitati i nešto o životu u Panami.

 

Za sad toliko. Postoji još mnogo kulinarskih blogova koji se bave receptima hrono ishrane koje takodje pratim.

Takodje, postoji i mnoštvo FB stranica koje još nisu prerasle u blog stranice, i jako mi je žao zbog tog, na koje zalutam svakodnevno, jer ti ljudi zaista imaju šta reći. O njima u jednom od narednih blogova, korisni linkovi…

 

 

 

 

4 comments on “#14 – 5 omiljenih blogova

    • Što je malo naspram svih onih koje si ti meni ulepšala i blogovima, i knjigom. O terapeutskom svojstvu knjige prilikom moje lomljave da i ne govorim… Nedostaješ, čekam da ponovo iskoči moja Trla u visokom sjaju :*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s